Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yağmurdan ıslandığını görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı yorulur.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak büyük ferahlık yaşayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, süzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinin gelişme göstereceğine yorulur.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yağmura ıslanmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarını unutacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments