Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda abdest almak

Rüyada yağmurda abdest almak

Rüyada yağmurda abdest almak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, ismini herkese duyuracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Rüyada yağmurla abdest almak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak yeni mallara sahip olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda abdest almak hatalı yollara sapılacağına, hayırlı haberler duyacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda beklemek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdırmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yağmurda ağlamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında olmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments