Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdırmak

Rüyada yağmur yağdırmak

Rüyada yağmur yağdırmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdırmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, başarılarının devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulur.

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, ardından bu kişiye açılacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdırmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments