Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurla abdest almak

Rüyada yağmurla abdest almak

Rüyada yağmurla abdest almak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, planlarının gerçekleşeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurla abdest almak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Rüyada yağmurla abdest almak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda abdest almak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada yağmurun altında durmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, lüks şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek her geçen gün başarılarının artacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına yorulur.

Rüyada yağmur dolu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak yeni bir yola gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments