Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ağlamak

Rüyada yağmurda ağlamak

Rüyada yağmurda ağlamak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda ağlamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Rüyada yağmurun altında ağlamak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ağlamak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada yağmurda ağlamak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada ağlamak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, bir sıkıntıya girmeye yorulur.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarılarının bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada yağmur olmak aralarında bir konuşma geçeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments