Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında olmak

Rüyada yağmur altında olmak

Rüyada yağmur altında olmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancın artacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada yağmur altında olmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Rüyada yağmurun altında namaz kılmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, geçim derdinin son bulacağına delalettir.

Rüyada yağmur altında kalmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yağmurun altında durmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işarettir.

Rüyada yağmurun altında uyumak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında olmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında öpüşmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yemek yemek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments