Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda beklemek

Rüyada yağmurda beklemek

Rüyada yağmurda beklemek tatsız durumların yaşanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda beklemek gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada yağmurda beklemek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat olmak için beklemek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami kapısında beklemek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine inanılır.

Rüyada doktor beklemek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada dolmuş beklemek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kuyrukta beklemek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada birinin öleceğini beklemek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments