Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyuyla abdest almak

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yağmurla abdest almak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurda abdest almak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyu doldurmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan yağmur suyu görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyunun biriktiğini görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, geç de olsa huzura erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments