Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmura tutulmak

Rüyada yağmura tutulmak

Rüyada yağmura tutulmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, huzurunun eski haline döneceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Rüyada yağmura tutulmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Rüyada yağmura tutulmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kişinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin tutulduğunu görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada eli tutulmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada rehin tutulmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada çenesi tutulmak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dili tutulmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Rüyada ayakları tutulmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments