Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin tutulmak

Rüyada rehin tutulmak

Rüyada rehin tutulmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, evi yoksa ev alacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada rehin tutulmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada rehin tutulmak borçlarının biteceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada savaşta rehin alınmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada rehin kalmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada rehin alındığını görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla rehin alınmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada rehin olmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada rehin görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments