Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları tutulmak

Rüyada ayakları tutulmak

Rüyada ayakları tutulmak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, gönül sızılarının dineceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayallerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları tutulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada ayakları tutulmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yolculuğa, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada korkudan dili tutulmak kalp kırıklığı olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, işe zorla gidip geleceğine işarettir.

Rüyada zorla bir yerde tutulmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada evde zorla tutulmak güzel işler yapacağına, bir bebek sahibi olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulduğunu görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada tutsak tutulmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada taşa tutulmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ana baba duası alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments