Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli tutulmak

Rüyada eli tutulmak

Rüyada eli tutulmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada eli tutulmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Rüyada elinin tutulduğunu görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine inanılır.

Rüyada eli tutulmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada esir tutulduğunu görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada ağzı tutulmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına işaret eder.

Rüyada yağmura tutulmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerde tutulmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerde zorla tutulmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, stresten uzaklaşacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments