Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta derin yara görmek

Rüyada bacakta derin yara görmek

Rüyada bacakta derin yara görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta derin yara gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bacakta derin yara görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda derin yara görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada derin yara görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda derin yara görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada bacaktan yaralanmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada birinin bacağında yara görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bacakta yara izi görmek büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments