Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacağında yara görmek

Rüyada birinin bacağında yara görmek

Rüyada birinin bacağında yara görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinin bacağında yara gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Rüyada birinin bacağında yara görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta büyük yara görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada sol bacakta yara görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kötü gününü de paylaşacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sağ bacakta yara görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarını yara görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, istenmeyen olayların olacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada bacakta açık yara görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada bacaktan yaralanmak sıkıntı yükleneceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek kırılan kalbin onarılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments