Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin yara görmek

Rüyada derin yara görmek

Rüyada derin yara görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin yara gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Rüyada kolunda derin yara görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, gereken sabrı göstereceğine delalettir.

Rüyada bacakta derin yara görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada kolda derin yara görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, gamsız bir hayat süreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin yara görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin berrak su görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları derin kesmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin denizlerde yüzmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, insanlara iş öğreteceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulur.

Rüyada derin vadi görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments