Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda derin yara görmek

Rüyada kolunda derin yara görmek

Rüyada kolunda derin yara görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, umduklarını bulamayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda derin yara gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgiler konuya müdahale etmenizi gerektiriyor olabilir.

Rüyada kolunda derin yara görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolda derin yara görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin yara görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalettir.

Rüyada bacakta derin yara görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda yaralar görmek yeni bir eve sahip olunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet eder.

Rüyada koldan yaralanmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarda yara görmek hayırlı günlerin geleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments