Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan yaralanmak

Rüyada bacaktan yaralanmak

Rüyada bacaktan yaralanmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kederlerinin son bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet eder.

Rüyada bacaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakları yara içinde görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bacağında yara görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bacakta yara izi görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarında yara görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada bacakta açık yara görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağından yaralanmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak yara görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments