Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, varını yoğunu kaybedeceğine, malların artacağına, ileri gideceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada iltihaplı yara görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Rüyada bacakta iltihap görmek kazancın sürekli artacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına inanılır.

Rüyada iltihabı sıkmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada dişte iltihap görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ekmeğinin çoğalacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltihap kusmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Rüyada diş iltihabı görmek heveslerinin de azalacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments