Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağıyor görmek

Rüyada yağmur yağıyor görmek

Rüyada yağmur yağıyor görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağıyor gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek kazancın artacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıyor görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gül yağı görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, ticaret hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada yağın taştığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada dolu yağışı görmek elinin dara düşmeyeceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine tabir olunur.

Rüyada sana yağı görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments