Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sana yağı görmek

Rüyada sana yağı görmek

Rüyada sana yağı görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulur.

Rüyada sana yağı gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada sana yağı görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sana yağı yemek herkesin takdirini toplayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada balık yağı görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Rüyada makine yağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada balık yağı yemek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Rüyada karın yağışını izlemek riske atılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments