Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağın taştığını görmek

Rüyada yağın taştığını görmek

Rüyada yağın taştığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yağın taştığını gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Rüyada yağın taştığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sağlık ve hayır getireceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine tabir olunur.

Rüyada yağı görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, üzücü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada yemek yağı görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gül yağı görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gres yağı görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada kuyruk yağı görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fındık yağı görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments