Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu yağışı görmek

Rüyada dolu yağışı görmek

Rüyada dolu yağışı görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine tabir olunur.

Rüyada dolu yağışı gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada dolu yağışı görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada makina yağı görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, zenginliğinin süreceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet eder.

Rüyada güneş yağı görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada balık yağı yemek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Rüyada ceviz yağı görmek geçim derdinin kalmayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruk yağı yemek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments