Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül yağı görmek

Rüyada gül yağı görmek

Rüyada gül yağı görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül yağı gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Rüyada gül yağı sürmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül yağı görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça badem yağı sürmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş yağı görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızartma yağı görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağıyor görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada kar yağıyor görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik yağı görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments