Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, aksine daha da zorlaştıracağına inanılır.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda ıslanmak düşünmeden adımlar atayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments