Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük fırtına görmek

Rüyada çok büyük fırtına görmek

Rüyada çok büyük fırtına görmek kudreti ve cesareti bulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, içine fesat düşeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük fırtına gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada çok büyük fırtına görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fırtına görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada hortum fırtına görmek isteklerin yerine geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınaya direnmek işinde zarar edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalettir.

Rüyada gemide fırtına görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kum fırtınasında kalmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Rüyada toprak fırtınası görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sel ve fırtına görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments