Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ıslanmak

Rüyada yağmurda ıslanmak

Rüyada yağmurda ıslanmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, ticaretin büyüyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, maddi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işarettir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments