Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyunun biriktiğini görmek

Rüyada yağmur suyunun biriktiğini görmek

Rüyada yağmur suyunun biriktiğini görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, aylık gelirinin artacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kız çocuğunun olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunun biriktiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada yağmur suyuna düşmek fakirlikten kurtulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve su görmek kazancını iki kat arttıracağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, dünyasının iyileşmesine delalet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuna batmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments