Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, değer göreceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur suyuna düşmek o masumların bedduasını alacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna batmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu süpürmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak isteklerin yerine geleceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, zorluklarının kalmayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada yağmur suyu içmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yeni kapılar açılacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu yağmur suyu görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, verimliliğinin artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments