Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyu temizlemek

Rüyada yağmur suyu temizlemek

Rüyada yağmur suyu temizlemek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek düzeninin sarsılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalettir.

Rüyada yağmur suyu içtiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek işinin gücünün yaver gideceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak iş hayatında değişiklik yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evde yağmur suyu görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments