Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyunda yüzmek

Rüyada yağmur suyunda yüzmek

Rüyada yağmur suyunda yüzmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda yüzmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çok kötü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağarken yüzmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada yağmurlu havada yüzmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna düşmek yüküne ortak olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak başarı üstüne başarı kazanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yağmur suyu toplamak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments