Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve su görmek

Rüyada yağmur ve su görmek

Rüyada yağmur ve su görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, düşmanlarının güçleneceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sevap işleyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve su gördüyseniz:

  • Olayları doğru şekilde karşılayabilmek için hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak yuva kuracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyu doldurmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ağız tadından olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan yağmur suyu görmek zorlukların yaşanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu yağmur suyu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yağmur suyu toplamak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, iyilik ve hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments