Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyuna düşmek

Rüyada yağmur suyuna düşmek

Rüyada yağmur suyuna düşmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, akıl vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyuna düşmek gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Rüyada yağmur suyuna düşmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada yağmurda düşmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada su yağmur görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, geçim derdi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu doldurmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada kirli yağmur suyu görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret eder.

Rüyada birikmiş yağmur suyu görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek yeni bir ilişkiye başlanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına delalettir.

Rüyada yağmur suyuna basmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments