Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyundan geçmek

Rüyada yağmur suyundan geçmek

Rüyada yağmur suyundan geçmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kıdem atlayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyundan geçmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada yağmur suyundan geçmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada derin sulardan geçmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada su kanalından geçmek ipliklerini pazara çıkaracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek çok zor dönemlerden geçeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada su üstünden geçmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek üstünlük elde edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, hayırlı kapıların açılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments