Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalından geçmek

Rüyada su kanalından geçmek

Rüyada su kanalından geçmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, çirkin amellere, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada su kanalından geçmek gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada su kanalından geçmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalettir.

Rüyada su kanalına düşmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanaldan akan su görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada su kanalında yürümek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret eder.

Rüyada su kanalları görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kanalda su görmek gözünün yaşını sileceğine, makbul olan şeylere, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ceyceyyilmaz22@gmail.com

Hocam iyi günler rüyamda bir traktör alıyorum traktörü arkadaşım kullanıyor ve bende yanında oturuyorum
Daha sonra bir sulama kanalına geliyoruz ve traktörü sulama kanalına sokmasini söylüyorum arkadaşa
Ve kanala giriyoruz traktörle ve uzerimin ıslandiğını görüyorum ve traktorden inip kanalda yürümeye başlıyorum ve yürüdüğüm bölgede şu kalmadığını görüyorum
SAYGILARLA