Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla suyun içinden geçmek

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinden arabayla geçmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada su içinden geçmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada suların içinden geçmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, konfor içinde olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işarettir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde araba görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret eder.

Rüyada araba içinde su görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yeteneklerini geliştirmeye rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments