Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyu görmek

Rüyada yağmur suyu görmek

Rüyada yağmur suyu görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, eve kapanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Rüyada su ve yağmur görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, işlerinde aksama olacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyu içmek başarılarının hiçe sayılacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna batmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalettir.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments