Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yağmur suyu görmek

Rüyada temiz yağmur suyu görmek

Rüyada temiz yağmur suyu görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yeteneklerini geliştirmeye, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz yağmur suyu gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada temiz yağmur görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu içmek insanlardan uzaklaşacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur suyunda yıkanmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments