Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve yağmur görmek

Rüyada su ve yağmur görmek

Rüyada su ve yağmur görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada su ve yağmur gördüyseniz:

  • Devam eden bazı münazaraların rafa kaldırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada su ve yağmur görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyu içmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu doldurmak geçim derdinin biteceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, önün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyundan geçmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments