Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyu biriktirmek

Rüyada yağmur suyu biriktirmek

Rüyada yağmur suyu biriktirmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, bir uzmana başvurulacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyuna basmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu süpürmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve su görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur suyu içtiğini görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments