Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyu içmek

Rüyada yağmur suyu içmek

Rüyada yağmur suyu içmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, daha güçlü bir hale geleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyu içmek gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Rüyada yağmur suyu içmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yağmur içmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada nisan yağmuru içmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyu toplamak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak hayırlı haberlere, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyu içtiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments