Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta açık yara görmek

Rüyada bacakta açık yara görmek

Rüyada bacakta açık yara görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada bacakta açık yara gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada bacakta açık yara görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta açık yara görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kendi bacağını açık görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada bacağı açık görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada bacakları açık görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını açık görmek adının ülke dışında yayılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık bacak görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada bacağını açık görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments