Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını açık görmek

Rüyada bacaklarını açık görmek

Rüyada bacaklarını açık görmek halinin iyi olduğuna, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sorumlulukların azalacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarını açık gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada kendi bacağını açık görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının açık olduğunu görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, özgüveninin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bacağı açık görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bacaklarını açık görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları açık görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada bacakta açık yara görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağını açık görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada açık bacak görmek kişinin kötü günler geçireceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments