Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını açık görmek

Rüyada bacağını açık görmek

Rüyada bacağını açık görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet eder.

Rüyada bacağını açık gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Rüyada kendi bacağını açık görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarının açık olduğunu görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağını açık görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada bacakta açık yara görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, dinine bağlı kalacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakları açık görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık bacak görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarını açık görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı açık görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments