Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta açık yara görmek

Rüyada ayakta açık yara görmek

Rüyada ayakta açık yara görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, bahtın açılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta açık yara gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada ayakta açık yara görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çok daha mutlu olunacağına, tabiatı kötü olan kişiye delalettir.

Rüyada sol ayakta yara görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta yara görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sağlığının da yerine geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayaktan yaralanmak kazancının tükenmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta yara olduğunu görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sıkıntının günden güne artacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada sağ ayakta yara görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, psikolojik olarak düzeleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada bacakta açık yara görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada ayakta görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments