Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık bacak görmek

Rüyada açık bacak görmek

Rüyada açık bacak görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık bacak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada bacaklarının açık olduğunu görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada açık bacak görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağı açık görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakları açık görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarını açık görmek geçmişini arkada bırakacağına, itibar göreceğine, kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağını açık görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bacağını açık görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada bacakta açık yara görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments