Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları açık görmek

Rüyada bacakları açık görmek

Rüyada bacakları açık görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, işinde zarar edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada bacakları açık gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada açık bacak görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakları açık görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını açık görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını açık görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada bacakta açık yara görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine yorulur.

Rüyada bacağı açık görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalettir.

Rüyada kendi bacağını açık görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarının açık olduğunu görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, amaçlardan sapmaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments