Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bacağını açık görmek

Rüyada kendi bacağını açık görmek

Rüyada kendi bacağını açık görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi bacağını açık gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada bacakları açık görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Rüyada kendi bacağını açık görmek kendisi ile gururlanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık bacak görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, rızkından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağı açık görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarını açık görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının açık olduğunu görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, güzel huylarının değişeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Rüyada bacağını açık görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bacakta açık yara görmek işlerinin düzeleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments