Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı açık görmek

Rüyada bacağı açık görmek

Rüyada bacağı açık görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işarettir.

Rüyada bacağı açık gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Rüyada bacaklarının açık olduğunu görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, başarılar elde edileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta açık yara görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağını açık görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Rüyada bacakları açık görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada bacağı açık görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarını açık görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına işaret eder.

Rüyada açık bacak görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada kendi bacağını açık görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments