Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ıslanmak

Rüyada yağmur ıslanmak

Rüyada yağmur ıslanmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işlerin kara geçeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ıslanmak gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sevdiği birini kırmaya alamet eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kazancın düşeceğine inanılır.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments