Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınada sürüklenmek

Rüyada fırtınada sürüklenmek

Rüyada fırtınada sürüklenmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınada sürüklenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Rüyada fırtınada sürüklenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırtınadan kurtulmak çok güzel günler geçirileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet eder.

Rüyada fırtınayla uçmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hortum fırtına çıktığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada denizde fırtınaya yakalanmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada hortumlu fırtına görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fırtınada kalmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırtına kopması görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments